Start a new topic

Google voice typing

Use voice commands

After you start voice typing, you can use commands to edit and format your document. For example, "Select paragraph," "italics," or "Go to the end of the line."

Note: Voice commands are available only in English. The account language and document language must both be English.

That's a real pity :(.


Dictated:


Het weerbericht van donderdag voorlopig vrij koud De dag begint op veel plaatsen droge en vooral in het Noorden is enige ruimte voor Zonnestralen punt al snel raakt het overal bewolkt en vanuit het zuidwesten trekt een gebied met enige tijd regen in de middag het land op punt in de avonduren bijten nattigheid uit voor de rest van het land punt de temperatuur loopt vanmiddag uiteen van 3 graden in Groningen tot 8 in Zeeland komende nacht wordt het droog punt in het Noorden klaar soms op komma gaat het licht vriezen en is lokaal kans op missed punt elders liggen de minima net iets boven nul punt morgen blijft het droog en schijnt de zon vooral in het Noorden geregeld punt in het zuiden zijn er meer wolken met een maximum van 6 graden is het vrij koud puntWel, for my language (Dutch) it's not very impressive

Apple Dictation:


Voorlopig vrij koud


De dag begint op veel plaatsen droog. Vooral in het noorden is enige ruimte voor zonnestralen. Al snel raakt het overal bewolkt en vanuit het zuidwesten trekt een gebied met enige tijd regen in de middag het land op. In de avonduren bereikte de nattigheid uit over de rest van het land. De temperatuur loopt vanmiddag uiteen van 3° in Groningen tot acht in Zeeland. Komende nacht wordt het droog. In het noorden klaart het soms op, ga de ligt vriezen en is lokaal kans op mist. Elders liggen de minima net iets boven nul. Morgen blijft het droog en schijnt de zon vooral in het noorden geregeld. In het zuiden zijn er meer wolken. Met een maximum van 6° is het vrij koud.


And the original text:


HYK_sR7tNXFqRyJDTsG3UahHB6klgIKRTA.png


FWIW: So, if I'd start using dictation in CafeTran, I'd go for Apple's Dictation rather then for Google Voice Typing. And I still think that dictating that way right away in the segments editor is the handiest way.


So why go the way via Google Voice Typing? Because it offers languages that aren't supported by Apple's Dictation?


Arabic

– Saudi Arabia

Catalan

– Spain

Croatian

– Croatia

Czech

– Czech Republic

Danish

– Denmark

Dutch

– Netherlands

Finnish

– Finland

Greek

– Greece

Hebrew

– Israel

Hungarian

– Hungary

Indonesian

– Indonesia

Malay

– Malaysia

Norwegian Bokmal

– Norway

Polish

– Poland

Portuguese

– Brazil

– Portugal

Romanian

– Romania

Russian

– Russia

Slovak

– Slovakia

Swedish

– Sweden

Thai

– Thailand

Turkish

– Turkey

Ukrainian

– Ukraine

Vietnamese

– Vietnam


From: https://9to5mac.com/2014/06/03/heres-all-24-new-dictation-languages-arriving-in-ios-8-os-x-yosemite/ (that was 2 years ago, maybe there are more languages now).


This is for Google Voice SEARCH:


_LLJ0NgLwbFusDD4HxnzDnZhmINyAmP24Q.png


Login to post a comment